Professioneel en gespecialiseerd fotograaf

Birger Stichelbaut heeft meer dan 10 jaar ervaring als fotograaf en is een expert in zijn vak. Gepassioneerd door zowel fotografie als door erfgoed weet hij zijn werk steeds verder vorm te geven. Hij heeft een brede porfolio aan klanten in diverse sectoren.

Doorheen de jaren heeft hij zich gespecialiseerd in architectuurfotografie, interieurfotografie, bedrijfsfotografie en productfotografie. Hij brengt bijzondere interieurs en architectuurprojecten perfect in beeld en weet als geen ander bedrijven en producten te promoten met sprekende foto’s.

Kwalitatieve fotografie met een creatieve insteek

Birger blijft op de hoogte van de nieuwste technieken en gaat aan de slag met een breed gamma aan high-end fotomateriaal. Hij gaat met plezier nieuwe uitdagingen aan en weet zo de grenzen van zijn fotografie steeds te verleggen. Door te spelen met licht, scherptediepte en composities bereikt hij sprekende resultaten. De aandacht voor kleur, geometrie en strakke lijnen typeren zijn werk. Hij werkt als huisfotograaf voor zowel Webatvantage als Luxury Leads en Luxury Leads Magazine. Zijn foto’s werden gepubliceerd in het Luxury Leads Magazine, als Imagicasa, Home & Trends, Quartier Latem en de Standaard. 

Passend beeldmateriaal naar wens van de klant

Bij zijn opdrachten houdt Birger steeds rekening met de wensen van de klant en streeft hij naar het opbouwen van een duurzame relatie met de klant. Alles begint met een eerste kennismaking waarbij geluisterd wordt naar de noden van de opdrachtgever. Goede afspraken en voorbereiding zijn cruciaal. Tijdens een reportage is hij een onopvallende waarnemer en blijft hij low profile op de achtergrond. Na elke fotoshoot worden de foto’s geoptimaliseerd en voorzien van verfijnde nabewerkingen in Lightroom CC of Photoshop. Er wordt steeds gestreefd naar een puur en realistisch eindresultaat.

“Correcte afspraken gecombineerd met kwalitatief fotomateriaal zorgen voor een uiterst aangename samenwerking.”

Michael DerooseZaakvoerder, Luxury Leads